Fontana Capri mat- og pizzaovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr16 900,-
  • Italiensk vedfyrt mat- og pizzaovn
  • Høy kvalitet og stilrent design
  • Holder lenge på varmen

Fontana Capri mat- og pizzaovn lar deg lage ekte italiensk pizza med den umis­kjennelige ­smaken som bare en vedovn kan gi deg. Med et 70 x 50 cm stekeområde har du mer enn nok plass til å lage alle favoritt­rettene dine. Pizzasteinen er 30mm tykk chamotte-stein i høy kvalitet. 

Capri har et brennkammer i rustfritt stål med steinullisolasjon. Den er derfor designet for å tåle belastningen ved utendørs bruk og høye temperaturer, men som også for å være mest mulig effektiv. Det unike kuppelformede stekekammeret sørger for jevn varmefordeling. Den innovative designet gjør at røyk kan komme ut selv når døren er lukket. Det gir maksimal varmetetthet og jevn steketemperatur gjennom hele steketiden. Bena og yttersiden av pizzaovnen er galvanisert stål som er pulverlakkert. 

Å steke pizza på denne måten er en aktivitet du gjør sammen med gjestene dine. Capri leveres derfor med vogn som du kan trille dit gjestene dine er. Ovnen leveres ferdig montert, det er kun de fire bena og pipa som må festes på. 
Stor steke­spade, stor pizzakutter og formsydd trekk kan fås som ekstrautstyr.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 95
Høyde (mm): 1910
Dybde (mm): 960
Bredde (mm): 930

Ofte kjøpt sammen med