Napoleon Prestige PRO 500 gassgrill Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr37 999,-
  • WAVE™ 9.5mm grillrist i rustfritt stål
  • Sidebord til masse fint tilbehør
  • JETFIRE™ tenningssystem

Denne flotte grillen er like imponerende som tittelen høres ut. Prestige PRO ™ 500 gassgrill med 4 hovedbrennere og infrarød bakre- og sidebrenner er en grill i profesjonell stil, bygget med høykvalitets funksjoner som gjør grilling enkelt og imponerende.

Presige PRO 500 har mange fine spesifikasjoner: WAVE™ 9.5mm grillrist i rustfritt stål. Stilig, høyt og plassbesparende LIFT EASE™ lokk med detaljer og håndtak i krom og ACCU-PROBE™ innebygd termometer. Sidebordet er i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper. Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE™ tenningssystem og SAFETY GLOW™ kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket. Store dryppfat med enkel tilgang i front og lukket kabinett med hyller, lys og „soft-close“ dører med integrert krydderholder, verktøykroker og flaskeåpner.  EASY ROLL™ hjul med lås og du bestemmer fargen på bryterne med LED-spektrum NIGHT LIGHT™. 

NB! I enkelte av våre butikker er gassgriller bestillingsvare. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Farge: Rustfritt stål