Pit Boss 1230 G Navigator pelletsgrill, røykeovn og gassgrill Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Spar kr3 600,-
Fra kr14 900,- kr18 500,-
  • Trepelletsgrill, røykeovn og gassgrill
  • Beholderkapasitet på 7,2 kg
  • 8-i-1 matlagingssystem

Er du usikker på om du vil ha en pelletsgrill eller gassgrill? Nå er valget mye enklere med Pitboss Navigator 1230 Combo. Denne smoker-comboen kombinerer en 60 cm stort pelletsgrill på venstre siden og en 60 cm stor gassgrill med tre brennere på høyre side. Med denne grillen har du et hav av muligheter med alle fordelene til pelletsgrillen i tillegg til fordelene til gassgrillen. Denne grillen er også unik ved at den har en spak som mater røyken fra pelletsiden til gass siden, noe som gjør det mulig å kaldrøyke.

Pit Boss1230 G Navigator kombinerer ekte tresmak med gassens letthet for å bringe deg et kraftig utendørs matlagingseventyr. PB1230G tilbyr 8-i-1 allsidig matlaging allsidighet for å røyke, bake, brasere, steke, grille, barbeque, forkulle, og brune — alt i ett. Du kan nyte mer med avansert grillteknologi, toppklasses måler i rustfritt stål og drivstoff i form av flytende propan eller 100% naturlige hardvedpellets. Hetere. Kraftige egenskaper - som kun kan stamme fra en Pit Boss grill. Velg en temperatur i omfanget mellom 82 ° og 260 °C, og oppnå umiddelbar direkte eller indirekte varme ved bruk av stekepanne med glideplate. Deretter bruk det digitale styrebordet og kjøttsonde i rustfritt stål til å spore temperaturer, stille inn og glemme det, mens Navigator gjør hele jobben for deg. Tilleggsfunksjonene til Pit Boss Navigator-seriens kombigrill omfatter pellets til gass-spjeld for kaldrøyking, alternativ med 3 gassbrennere, to kjøttsonder, stor beholderkapasitet, forsterkede ben, pulverlakkert overflate for høy temperatur, sammenbrettbar fronthylle, innebygde verktøykroker, låsbare rullehjul og Pit Boss best-i-klasse 5 års garanti.

Man trenger egentlig ikke å vite så mye om pelletsgriller før man begynner å bruke det, da dette er den letteste måten å grille/røyke mat. Man stiller inn ønsket temperatur og smokeren som går på strøm mater pellets i forhold til ønsket temperatur. Fra du setter grillen i gang tar det rundt 20 minutter før den har nådd maksimal varme på 260 grader. Smokers gir deg også muligheten til å endre temperaturen raskt med en justerbar spak der du bytter mellom direkte og indirekte varme

Trepelletsgrill og røykeovn kombinert med gassgrill
Mer enn 1.000 kvadrattommer 0,64 m2
Porselensbelagte matlagingsrister i støpejern
Innebygd digitalt styrebord med LED-avlesning
Temperaturområdet for matlaging med pellets er mellom 82 ° og 260 °C
Enkel stekepanne med glideplate for direkte og indirekte varmebehandling av mat
Bruning med åpen flamme på opptil 538 °C
8-i-1 allsidig matlaging — grill, røyk, bak, stek, brun, braser, forkull
To kjøttsonder inkludert
Drevet av 100% trevedpellets og flytende propangass
Beholderkapasitet på 7,2 kg
Sammenbrettbar fronthylle
Låsbare rullehjul
Solid sidehylle
Innebygde verktøykroker
Forsterket bendesign

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 92
Høyde (mm): 1190
Dybde (mm): 750
Bredde (mm): 1760