Napoleon Rogue 525 special edition blank gassgrill Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr21 999,-
  • Infrarød side- og bakbrenner
  • Ekstra høyt lokk
  • ACCU-PROBE™ innebygd termometer

Rogue® Series Special Edition, kjent som SE, troner på toppen av alle Rogue®-modellene. SE-modellene har ikke bare SIZZLE ZONE ™infrarød sidebrenner, men også en infrarød bakbrenner. Dette, sammen med det forhøyede lokket sikrer at grillene blir en ekte rotisserispesialist. Enten du skal grille en hel kylling eller porchetta får du garantert et perfekt grillresultat med en fantastisk skorpe! Men dette høydepunktet er ikke slutten. De to SE-modellene har også LED-opplyste brytere og en hendig flaskeåpner. Så du er godt forberedt til kveldsgrilling.

Stor SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner og WAVE™ grillrist i rustfritt stål med JETFIRE™ tenningssystem. Grillen har et ACCU-PROBE™ innebygd termometer med 4 hovedbrennere i rustfritt stål og bakbrenner i rustfritt stål. 

Ekstra fine små detaljer er grillboks i støpt aluminium, sidemontert krydderhylle for ekstra lagringsplass og ekstra høyt lokk. 

NB! I enkelte av våre butikker er gassgriller bestillingsvare. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Rustfritt stål