Ooni støpejernspanner til pizzaovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr549,-

I en Ooni kan du lage mye mer enn pizza. Med støpejernspanner kan du lage de lekreste, velsmakende rettene i ovnen. Kjøtt og fisk stekes på kort tid ved høy varme og får den karakteristiske stekeskorpen. Grønnsaker med litt og olje og krydder er ferdige på få minutter og smaker fantastisk. Kun fantasien setter grenser i en Ooni. Pannene kan selvfølgelig også brukes i vanlige ovner og på alle typer platetopper, også induksjon. Følg anvisning i pakken for bruk og vedlikehold så har du en støpejernspanne i mange, mange år.

Støpejernspannene kommer i tre varianter: 

Rund panne: Panne med avtagbart håndtak og underlagsplate i bøk. 22,5 cm stekeflate og 4cm kant rundt pannen. Kan brukes i alle Ooniovner og ellers i matlagingen. Pris: 599,-.

Dobbel og tosidig panne: En panne med mange muligheter, grillmønster på en side og flat på den andre siden. To avtagbare håndtak for enkel håndtering og underlagsplate i bøk. Passer i alle Ooniovner, og ellers i matlagingen. Pris: 899,-.

Grillpanne: Liten og lett håndterbar panne med grillriller. Avtagbart håndtak for enkel håndtering og underlagsplate i bøk. Passer i alle Ooniovner, og ellers i matlagingen. Pris: 549,-.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner