Feuer Iglo pizza- og bakeovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr35 560,-
  • Til bruk ute og inne
  • Lag din egne italienske pizza
  • Tilvalgsmuligheter

Pizza-Igloo er en pizza- og bakerovn som BRUNNER har utviklet for innendørs og utendørs. Takket være den perfekte balansen mellom temperaturen i forbrenningskamrene og varmen ovenfra, betyr det at pizzaen din blir et kulinarisk høydepunkt. Alle som noen gang har hatt glede av en italiensk pizza fra en vedovn, vil elske dette nye produktet fra BRUNNER. I tillegg er Pizza-Igloon tilgjengelig med en dør laget av støpejern og og et termometer som måler temperaturen i bunnen og i kuppelen. Bevist kvalitet fra BRUNNER garanterer mange års glede med din Pizza peis. Et lite tips: Takket være den høye kuppelen er Pizza-Igloo også perfekt for å bake ditt eget ferske brød!

Tilvalg for produktet: Ytre støpejernsdør, temometer for over- og undervarme, røykrør med spjeldfunksjon og arbedissett med 2 stk. pizzaspader og rengjørngsbørste. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Høyde (mm): 661
Dybde (mm): 1150
Bredde (mm): 1040