Toshiba - Signatur 35 grå varmepumpe

Fra28 990,-
Billigste variant: 28 990,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Engergiklasse A+++
SCOP:5.1 - 46 db - Aircondition
Wifi smartstyring:Ja

Toshiba Signature 25 varmepumpe. Signatur har et design du ikke har sett maken til, men den gjør langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner.

Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er helt på topp. To tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med.

Velg fra en hel palett lekre farger.
Signatur henger diskre på veggen med sitt slanke uttrykk, rene linjer og myke former. Velg fargen som passer ditt hjem og din stil, og få en personlig finish. Maler du veggen eller bytter ut sofaen din, skifter du enkelt tekstiltrekket selv til ønsket farge.
Granitt og Skifer er standardfarger på tekstiltrekkene som begge er inkludert i pakken. Fargene Hav, Mørk isbre, Sand og Varm jord er nå tilgjengelig hos våre fagforhandlere.

Kraftig og effektiv.
Vi tror at inneklima handler om mer enn luftkvalitet og temperatur. Det er selvsagt viktig, men det handler også litt om hvordan et rom føles. At du trives der. La Signatur bidra til den gode følelsen! Toshiba Signatur leveres i to versjoner, hvorav 35 er den største.

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021». 

Med Toshiba Signatur på veggen er du godt rustet for alle årstider. Den er tilpasset vårt krevende nordiske klima. Den høyeste energimerking i kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 °C, sørger for å holde deg varm gjennom vinteren*. Samtidig er den meget stillegående med laveste lydnivå på 19 dB i stillemodus. *Denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -25 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer.

Trendy og smart. 
Signatur er selvsagt også fullspekket med nyttige funksjoner. Du kan blant annet:
• Justere opp varmen på vei til hytta
• Få oversikt over temperaturen med ett tastetrykk
• Få detaljert oversikt over strømforbruket ditt
• Opprette uketimer med 4 ulike programmer per dag
• Gjøre justeringer fra sofaen eller når du er på farten
• Bruke stemmestyring som støtter både Google Home Assistant og Amazon Alexa

Med innebygget wifi og styringsapp blir din Signatur enda smartere!

*Pris inkluderer ikke montering, kontakt din nærmeste Varmefagbutikk for tilbud på montering.