Toshiba - Seiya nordic 35 hvit varmepumpe

Fra16 990,-
Billigste variant: 16 990,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Engergiklasse A+
SCOP:4.5 - 46 db - Aircondition
Wifi smartstyring:Ja - Med Tilleggsmodul

Toshiba Seiya Nordic 25 hvit varmepumpe er usedvanlig stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A+. 

Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Det behøver ikke være dyrt å ha en komfortabel temperatur inne, uansett årstid. For en rimelig pris gir Seiya 35 deg høy varmeeffekt i liten forpakning. Seiya kommer i to størrelser, 25 og 35. Seiya er spesielt godt egnet i boliger med lavt eller middels varmebehov

Toshiba har hentet elementer fra sine toppmodeller for å utvikle prisgunstige Seiya Nordic. Den yter godt i kulda: Ved -15 °C leverer Seyia hele 2900 W. Seiya har også Toshibas avanserte løsning for avriming, og har fabrikktestet drift ned til -20 °C, men varmer selvfølgelig også ved enda lavere temperaturer. Seiya betyr «silent night», og navnet er ikke tilfeldig: Denne modellen er usedvanlig stillegående. Du kan plassere den hvor du vil, uten å bekymre deg for lyden. Og skulle du ønske å dempe lyden ytterligere, er Seiya i tillegg utstyrt med stillemodus både for innedel og utedel.

Selv om Seiya Nordic er en kompakt modell, er den full av gode egenskaper. Den har en kompakt fjernkontroll, støvfilter, selvrensefunksjon – og er WiFi-kompatibel. Du kan oppgradere fjernkontrollen for å få flere smarte funksjoner, som vedlikeholdsvarme og uketimer. Med Seiya Nordic koblet til WiFi kan du også få Toshibas unike peisfunksjon som jevnt fordeler varmen fra ildstedet ut i rommet.

*Pris inkluderer ikke montering, kontakt din nærmeste Varmefagbutikk for tilbud på montering.