Toshiba Polar 35 Sort varmepumpe Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr25 990,-
  • Wifi-styring
  • Peismodus og vedlikeholdsvarme
  • Energiklasse A+++

Folkefavoritten Toshiba Polar i matt, elegant hvit fås også nå i sort design. Den sorte designmodellen er oppdatert med integrert WiFi og mulighet for smart stemmestyring. Med sømløst deksel og matt finish har den et diskré design som gjør at den passer utmerket inn i skandinaviske hjem.

Sort Polar leveres med sort, matchende fjernkontroll og er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner: Peismodus som sirkulerer varmen fra peisen rundt i huset, vedlikeholdsvarme som holder hytta eller hjemmet frostfritt når du ikke er tilstede, Timer-funksjoner, Hi-power med mye mere.

Polar er en del av Toshibas nordiske modellserie og har fabrikktestet driftsområde ned til -25 °C. Polar utedel er utstyrt med varmekabel for enkel avriming og har i tillegg fukthindrende tørrefilter. Utedelens dryppanne har fått nytt design av dryppannen med økt dimensjon på nippel for tilkobling til Ø32 mm avløpsrør.

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse.


*Pris inkluderer ikke montering, kontakt din nærmeste Varmefagbutikk for tilbud på montering.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Årsvarmefaktor SCOP: 5,1
Fjernkontroll: Ja
Energimerke: A++

Ofte kjøpt sammen med