Brunner Urfeuer åpen peis
Brunner Urfeuer åpen peis
Brunner Urfeuer åpen peis

BRUNNER - 100% tysk ingeniørkunst


Brunner er en stolt familiebedrift fra Bayern i Tyskland. Produktene de lager er tysk ingeniørkunst på sitt aller beste. Presisjon og kvalitet ned til den minste detalj. Peisinnsatsene fra Brunner står i en særklasse, både med tanke på kvalitet, design og størrelsespekter. Brunner peisinnsatser finnes i et utrolig antall størrelser og formater. Helt opp i gigantiske formater.

Tradisjon og håndverk har like mye med hjemmet å gjøre som en ovn hører hjemme i et hjem. Derfor avtstår BRUNNER fra å sette ut produksjonen til lavkostland. En BUNNER-ovn er produsert i Tyskland av høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk.

Brunner peisinnsats AK 53-166

BRUNNER - Made in Germany


Et produkt som er 100% fremstilt i Tyskland. Alle BRUNNERs produkter blir produsert med de nyste maskinene på et toppmoderne produksjonsanlegg. Hemmligheten til BRUNNER er medarbeiderne deres. Holdningen til arbeid og aktivitet, såvel som stolthet til eget produkt og bedrift er unikt. Kvalitet og inovasjon står i høysetet. Alle som jobber i BRUNNER, fra utviklingsingeniører til produksjonsmedarbeidere, har med seg denne innstillingen. Selv den minste merkbare forskjell, de små detaljene, blir satt pris på av kunden. BRUNNER prisinnsatser er blant de beste konstruksjoner man kan få tak i av håndverk.

" Brunner er ganske enkelt verdt prisen....."

Brunner peisinnsats

Familiedrevet siden 1946


BRUNNER er en tradisjonell familiebedrift i den bayersk-østerrikske grenseregionen Niederbayern. Hos BRUNNER går tradisjonelle verdier og topp moderne vitenskap hånd i hånd. I dette arbeidsmiljøet produseres produkter som oppfyller de aller strengeste krav.

-Vi gjør alt selv


Dette høres kanskje utdatert ut, men det har vist seg lønnsomt. Først når man kjenner helheten, går alle medarbeiderne inn i produktet med hele sin sjel og stolthet, og det synes. Det starter med at ingeniørene og teknikerne lager en prototype, deretter testes denne i testlaboratoriet, før det går til produksjon i BRUNNERs eget støperi. Deretter monteres og kontrolleres peisinnsatsene før produktet forlater fabrikken.

Les mer i BRUNNERs norske katalog (PDF)

Les mer på BRUNNERs webside


Se alle Brunner-peiser