BRUNNER - 100% tysk ingeniørkunst

Brunner er en stolt familiebedrift fra Bayern i Tyskland. Produktene de lager er tysk ingeniørkunst på sitt aller beste. Presisjon og kvalitet ned til den minste detalj. Peisinnsatsene fra Brunner står i en særklasse, både med tanke på kvalitet, design og størrelsespekter. Brunner peisinnsatser finnes i et utrolig antall størrelser og formater. Helt opp i gigantiske formater.
En åpen peis i en rett vegg med en katt i en hengestol foran peisen

Brunner - et resultat av tradisjon og håndverk

Tradisjon og håndverk har like mye med hjemmet å gjøre som en ovn hører hjemme i et hjem. Derfor avstår BRUNNER fra å sette ut produksjonen til lavkostland. En BUNNER-ovn er produsert i Tyskland av høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk.

Brunner peisinnsats AK 53-166 rett peisinnsats i en blå vegg

BRUNNER - Made in Germany


Et produkt som er 100% fremstilt i Tyskland. Alle BRUNNERs produkter blir produsert med de nyeste maskinene på et toppmoderne produksjonsanlegg. Hemmeligheten til BRUNNER er medarbeiderne deres. Holdningen til arbeid og aktivitet, såvel som stolthet til eget produkt og bedrift er unikt. Kvalitet og innovasjon står i høysetet. Alle som jobber i BRUNNER, fra utviklingsingeniører til produksjonsmedarbeidere, har med seg denne innstillingen. Selv den minste merkbare forskjell, de små detaljene, blir satt pris på av kunden. BRUNNER peisinnsatser er blant de beste konstruksjoner man kan få tak i av håndverk.

"– Brunner er ganske enkelt verdt prisen....."

Brunner peisinnsats der kvinne og hund koser seg foran peisen

Familiedrevet siden 1946


BRUNNER er en tradisjonell familiebedrift i den bayersk-østerrikske grenseregionen Niederbayern. Hos BRUNNER går tradisjonelle verdier og topp moderne vitenskap hånd i hånd. I dette arbeidsmiljøet produseres produkter som oppfyller de aller strengeste krav.

-Vi gjør alt selv


Dette høres kanskje utdatert ut, men det har vist seg lønnsomt. Først når man kjenner helheten, går alle medarbeiderne inn i produktet med hele sin sjel og stolthet, og det synes. Det starter med at ingeniørene og teknikerne lager en prototype, deretter testes denne i testlaboratoriet, før det går til produksjon i BRUNNERs eget støperi. Deretter monteres og kontrolleres peisinnsatsene før produktet forlater fabrikken.

Les mer på BRUNNERs webside

Se alle Brunner-peiser

Du vil kanskje også like:

Brunner peisinnsats i moderne stue

Brunner - peisen over alle peiser

Har du først bestemt deg for å investere i en eksklusiv peisinnsats, vil du neppe angre om du tar steget helt opp til en Brunner. Kremen av peiser er arkitektenes førstevalg, noe som ofte kommer til syne i ulike interiørmagasiner.
Åpen peis i en blå vegg i stuen

En åpen peis gir den ultimate peisopplevelsen

I dag har åpne peiser moderne teknologi som sørger for trygg fyring. Få inspirasjon til ulike typer åpne peiser og tips til fyring i en åpen peis.
Peisinnsats i blå vegg med blomster ved siden av

Oppussing stue: Her er trendene i 2020

Vurderer du oppussing av stue? I denne artikkelen røper vi trendene i 2020, med tips fra blant annet fargesjefen i Jotun. Les artikkelen og se bilder.