Varmefag Gjøvik

Magasinforside med bålpanne
Magasinforside med bålpanne
Magasinforside med bålpanne

Åpningstider:
Mandag - torsdag: 7-18
Fredag: 7-17
Lørdag: 10-15

Adresse:

Rambekkvegen 2,
2816 Gjøvik
Se i kart

Velkommen til Varmefag Gjøvik

Varmefag Gjøvik fører de mest anerkjente merkene på markedet som Contura, Rais, Brunner, Norsk Kleber, Hwam, Wiking og TermaTech. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Hos oss vil du møte ekte ildsjeler som brenner for å gjøre ditt peiskjøp så enkelt og trygt som mulig. Trenger du råd og tips om fyringsteknikk, trekkproblemer eller hvor stor ovn du bør velge, får du svar på dette og mye mer hos Varmefag Gjøvik.

Her kan man se et rikelig utvalg av både ovner og peiser. Vi har både vedfyrte peiser og gasspeiser, både frittstående og innsatser. Vi har en ny og oppdatert utstilling som vi håper inspirerer deg. Utstillingen består av innsatser og frittstående peisovner, begge deler koblet på fyring - slik at du kan se med egne øyne og få følelsen av hvordan din peis eller ovn vil brenne. I tillegg har vi bygd opp komplette miljøer med ulike stiler, slik at du kan bli inspirert til hvordan utforme peis i ditt kjøkken, hytte, moderne hus eller mer herskapelig hus.

Vi tilbyr befaring og tegner i 3D, vi tilbyr også montasje.

Varmefag Gjøvik er en del av Interiørhuset 4x48 på Gjøvik. I en og samme butikk er kjedene Flisekompaniet, JKE Design og Nettoline samlet. Her får du hjelp med alt du trenger for å realisere din hytte- og husdrøm! Kjøkken, bad og garderobe - Fliser - Peis og pipe - Gulv - Spileplater. Avtal gjerne møte med en av våre interiørkonsulenter.

Velkommen til oss!

Gratis befaring

Vi hjelper deg gjerne om du skal ha ny peis eller peisovn, om pipa di trekker dårlig, om du vurderer piperehabilitering eller stålpipe.

En befaring kan både skje digitalt eller ved oppmøte.

Send forespørsel om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Bendik Bratvold

Selger / Logistikkansvarlig

414 63 164
Bendik@4x48.no

Petter F. Ramsberg

Daglig leder

484 87 487
Petter@4x48.no

Lars Lilleengen

Avdelingsleder

919 26 306
Lars@4x48.no

Kari Reinsvollveen

Interiørkonsulent

919 21 288
Kari@4x48.no

Omtaler

Utsiden av Varmefag Gjøvik