Varmefag Halden

Bilde av stue med juletre og peis som brenner
Bilde av stue med juletre og peis som brenner
Bilde av stue med juletre og peis som brenner

Vi har klebersteinsovner på lager!

Tenk deg at du fyrer opp om kvelden og ovnen fremdeles avgir varme når du står opp om morgenen. Det er dette som er den store fordelen til en klebersteinsovn. De kan avgi varme jevnt og behagelig i opptil 12 timer etter at bålet har slukket på grunn av klebersteinens suverene varmelagringsevne. Dette gjør de til en av de mest økonomiske vedovnene å fyre i. Du kan lese mer om alle fordelene med en ekte klebersteinsovn her.

Etterspørselen etter disse ovnene er stor og leveringstiden er ofte lang, men vi har skaffet et lite antall av ovnene under til butikken nå så du kan nyte jevn deilig varme allerede i vinter.

Åpningstider

Hverdager: 10-16.30
Torsdag: 10-17
Lørdag: 10-13

Adresse

Kiellandsgate 1,
1767 Halden
Se i kart

Velkommen til Varmefag Halden

Varmefag Halden Fyr og Flamme ble etablert av Arve og Bente Evensen i 1993. Varmefag Halden har på kort tid blitt en ledende leverandør innen ildsteder, peisutstyr og stålpiper. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.

Vår avtale

Besøk vår butikk i Halden, du kommer og velger hvilket ildsted du vil ha - vi ordner resten. Vi kan også komme hjem til deg på befaring for å se hva som passer ditt hjem. Vi hjelper deg å velge hvis du ønsker det. Vi henter, bringer, monterer og garanterer - alt for at det skal bli mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi hjelper deg å velge riktig, slik at du får faktisk får det ildstedet du egentlig ønsker deg.

Håndtverksavdelingen

I håndverksavdelingen har vi sertifiserte og erfarne montører som bistår med montering i henhold til den nye Plan- og Bygningsloven. Vi leverer, monterer og garanterer. For oss er det også viktig å vise respekt for hjemmet ditt, så selvsagt rydder og støvsuger vi opp etter oss. Det skulle bare mangle!

Etter montering

Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen, og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte. Det eneste du da trenger å tenke på, er å skaffe ved til vinteren.

Ønsker du tips og råd?

Bestill en time med fagekspert på ildsteder. Eller kom innom vår butikk i Mjøndalen i Nye Drammen.

Send forespørsel om booking

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Omtaler

Innvendig bilde av butikken Varmefag Halden med utstilling av peiser og vedovner