Varmefag Halden

Magasinforside med bålpanne
Magasinforside med bålpanne
Magasinforside med bålpanne

Åpningstider

Hverdager: 10-16.30
Torsdag: 10-17
Lørdag: 10-13

Åpningstider sommer 2024
1. juli - 30. august
Hverdager: 10-16
Lørdag: Stengt 

Ved behov for å besøke butikken utenom åpningstidene i sommer, ta gjerne kontakt på mail

Adresse

Kiellandsgate 1,
1767 Halden
Se i kart

Velkommen til Varmefag Halden

Varmefag Halden Fyr og Flamme ble etablert av Arve og Bente Evensen i 1993. Varmefag Halden har på kort tid blitt en ledende leverandør innen ildsteder, peisutstyr og stålpiper. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.

Vår avtale

Besøk vår butikk i Halden, du kommer og velger hvilket ildsted du vil ha - vi ordner resten. Vi kan også komme hjem til deg på befaring for å se hva som passer ditt hjem. Vi hjelper deg å velge hvis du ønsker det. Vi henter, bringer, monterer og garanterer - alt for at det skal bli mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi hjelper deg å velge riktig, slik at du får faktisk får det ildstedet du egentlig ønsker deg.

Håndtverksavdelingen

I håndverksavdelingen har vi sertifiserte og erfarne montører som bistår med montering i henhold til den nye Plan- og Bygningsloven. Vi leverer, monterer og garanterer. For oss er det også viktig å vise respekt for hjemmet ditt, så selvsagt rydder og støvsuger vi opp etter oss. Det skulle bare mangle!

Etter montering

Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen, og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte. Det eneste du da trenger å tenke på, er å skaffe ved til vinteren.

Gratis befaring

Vi hjelper deg gjerne om du skal ha ny peis eller peisovn, om pipa di trekker dårlig, om du vurderer piperehabilitering, stålpipe eller varmepumpe.

En befaring kan både skje digitalt eller ved oppmøte.

Send forespørsel om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Omtaler

Innvendig bilde av butikken Varmefag Halden med utstilling av peiser og vedovner