Varmefag Halden

Varmefag Halden Fyr og Flamme ble etablert av Arve og Bente Evensen i 1993. Varmefag Halden har på kort tid blitt en ledende leverandør innen ildsteder, peisutstyr og stålpiper. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.

Vår avtale
Besøk vår butikk i Halden, du kommer og velger hvilket ildsted du vil ha - vi ordner resten. Vi kan også komme hjem til deg på befaring for å se hva som passer ditt hjem. Vi hjelper deg å velge hvis du ønsker det. Vi henter, bringer, monterer og garanterer - alt for at det skal bli mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi hjelper deg å velge riktig, slik at du får faktisk får det ildstedet du egentlig ønsker deg.

Håndtverksavdelingen
I håndverksavdelingen har vi sertifiserte og erfarne montører som bistår med montering i henhold til den nye Plan- og Bygningsloven. Vi leverer, monterer og garanterer. For oss er det også viktig å vise respekt for hjemmet ditt, så selvsagt rydder og støvsuger vi opp etter oss. Det skulle bare mangle!

Etter montering
Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen, og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte. Det eneste du da trenger å tenke på, er å skaffe ved til vinteren.

Book en time med en peisekspert

Bestill en time med en fagekspert på peis, enten med fysisk oppmøte i butikk eller
via samtale over video eller telefon. Velkommen til en inspirerende prat!

Send forespørsel om booking

Åpningstider:
Hverdager: 10-16.30
Torsdag: 10-17
Lørdag: 10-13


Åpningstider i sommer:
Gjelder 1. juli - 12. august
Hverdager: 10-16
Lørdag: Stengt


 69 17 50 60

Varmefag Halden
- Fyr og Flamme AS
Kiellandsgate 1, 1767 Halden
halden@varmefag.no

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Bestill befaring
Se større kart