Varmefag Peishuset - Kolsås og Lilleaker

Varmefag Kolsås

Peishuset er et selskap med lang erfaring og fartstid i peis og murerfaget. Vi har vært etablert i Bærum siden 1990 og er i dag representrert med en butikk på Bryn gård på Kolsås i Brynsveien 140 og en butikk i Oslo på Lille Aker gård i Vækerøveien 42. Begge butikkene har romslige utstillinger med ovner og peiser, og noen av disse er koblet til pipe slik at du kan se dem brenne og kjenne varmen.

Peishuset forhandler solide merkenavn som Contura, Rais, Hwam, Norsk Kleber, Brunner og TermaTech. Hos oss finner du noe for en hver smak og lommebok, og kvalitet står alltid i høysetet.

Hos oss møter du fagfolk som gir gode råd når du skal velge peis til hjemmet ditt. Vi ønsker at det skal være hyggelig og enkelt å handle hos Peishuset. Vi tilbyr derfor komplette leveranser der vi kan stå for både prosjektering og montering, alt til avtalt tid og pris. Vi har egne faste sertifiserte montører med bred og rik erfaring med innstallering av peiser og ovner. Har du egne montører eller lyst til å prøve selv kan vi bistå med gode råd, og vi selger også alt av monteringsmateriell, brannmursplater, røykrør, underlagsplater osv.

Vi tilbyr et rikt sortiment innenfor:

  • Vedfyrte frittstående ovner og plassbygde peisinnsatser
  • Gasspeiser og ovner
  • Stålpiper og rehabilitering av skorsteiner
  • Røyksugere
  • Peiser på bio-etanol
  • Utepeiser og bålfat

I våre butikker på Kolsås og Lilleaker treffer du dyktige og engasjerte medarbeidere, og du kan la deg inspirere av våre flotte utstillinger.

Velkommen til oss!


Åpningstider Kolsås
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-14


Butikken er stengt mandag 17. - torsdag 20. april grunnet messe. 


 67 15 01 30

Varmefag Kolsås - Peishuset AS
Brynsveien 140, 1352 Kolsås
barum@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart Gå til Peishuset Lilleaker