Varmefag Lillehammer

Varmefag Lillehammer

Lillehammer Varmesenter er stedet hvor du får hjelp til å finne den beste løsningen for ditt behov når det gjelder varme og vedfyring. Lillehammer har et stort hyttemarked som strekker seg langt opp i Gudbrandsdalen og vi kan hjelpe hytteiere med både vedfyrte ildsteder, ny pipe, gasspeis eller varmepumpe om det er ønskelig.

Fra oppstarten og frem til i dag har det vært en rivende utvikling. Vi har gått fra enkle vedovner og parafinkaminer til dagens rentbrennende peisovner - i små og store varianter. Med litt glass til mye glass. Nær sagt uanede muligheter. I vår butikk kan du se ovner og peiser-med fyr i. Vi tilbyr kaffe mens du er på jakt etter ditt nye ildsted, og har du barn med kan de leke i vårt lekerom og kanskje se en tegnefilm.

Personlig service
Det er viktig at du som kunde får god og personlig service. Derfor bestreber vi oss på å inneha mye kunnskap om våre forretningsområder, slik at vi blir en god samarbeidspartner for deg på dine byggeprosjekter. Vi reiser gjerne på hjemmebesøk/befaring - det er ofte smart, for da kan vi med selvsyn bli enige om hva som passer i nettopp ditt hjem.
Våre kjerneområder

Helt fra starten har vi satset på ovner og peiser. Vi har også varmepumper (luft til luft) og gasspeiser. På denne måten kan vi følge deg gjenom hele prosessen - slik at du får det du egentlig ønsker deg.
Utstillinger

Vi meget stolt av den store butikkutstillingen vår på over 300m2. Her kan man se et rikelig utvalg av ovner og peiser - både i miljøer og koblet til pipe for fyring. Da kan du se med egne øyne hvordan din peis eller ovn vil brenne.

Vi slår også et lite slag for byens flotte gågate - her får du opplevelser slik du vil ha dem.

Hjertelig velkommen til oss!

Ordinære åpningstider:
Hverdager: 08.30 - 16.30
Lørdag: 10-13


 61 25 44 36

Varmefag Lillehammer
Lillehammer Varmesenter AS
Storgata 161 B, 2615 Lillehammer
lillehammer@varmefag.no

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Les mer om befaring
Se større kart