Varmefag Molde

PD Stafseth har holdt på i 150 år og er i dag en ledende butikk innen peiser, ovner og stålpiper. Vi er også medeier av Varmefag, den eneste spesialistkjeden på ildsteder i Norge. Et ildsted er et møbel som samtidig er en god og økonomisk varmekilde. Ønsker du litt assistanse, stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med valg av ildsted.

Vår avtale
Du kommer og velger det ildstedet du vil ha - vi tilbyr oss å ordne resten. Vi leverer, monterer og garanterer! Alt for at det skal være mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi har erfarne montører som bistår med peismuring eller montering. Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte.

All godkjenning
Selvsagt tar vi oss av all godkjenning for ansvarsrett, slik at du kan sove trygt om natten. Det eneste du da trenger å tenke på er å skaffe brensel til vinteren - og vi hjelper deg gjerne med det også. Stikk gjerne innom oss, så får du se det vårt store utvalg av anerkjente modeller og merker - før du bestemmer deg.

Velkommen innom og møt en ildsjel!

Åpningstider:
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-14

71 19 54 20

Varmefag Molde
PD Stafseth AS
Oscar Hanssens veg 1-3 Toyotabygget, 6415 Molde
molde@varmefag.no

 

 

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Les mer om befaring
Se større kart