Varmefag Molde

Problemer med peis eller pipe 
Problemer med peis eller pipe 
Problemer med peis eller pipe 

Åpningstider

Hverdager: 10-17  
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-14

Adresse

Oscar Hanssens veg 1-3 Toyotabygget,
6415 Molde
Se i kart

Velkommen til Varmefag Molde

PD Stafseth har holdt på i 150 år og er i dag en ledende butikk innen peiser, ovner og stålpiper. Vi er også medeier av Varmefag, den eneste spesialistkjeden på ildsteder i Norge. Et ildsted er et møbel som samtidig er en god og økonomisk varmekilde. Ønsker du litt assistanse, stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med valg av ildsted.

Vår avtale
Du kommer og velger det ildstedet du vil ha - vi tilbyr oss å ordne resten. Vi leverer, monterer og garanterer! Alt for at det skal være mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi har erfarne montører som bistår med peismuring eller montering. Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte.

All godkjenning
Selvsagt tar vi oss av all godkjenning for ansvarsrett, slik at du kan sove trygt om natten. Det eneste du da trenger å tenke på er å skaffe brensel til vinteren - og vi hjelper deg gjerne med det også. Stikk gjerne innom oss, så får du se det vårt store utvalg av anerkjente modeller og merker - før du bestemmer deg.

Velkommen innom og møt en ildsjel!

Gratis befaring

Vi hjelper deg gjerne om du skal ha ny peis eller peisovn, om pipa di trekker dårlig, om du vurderer piperehabilitering eller stålpipe.

En befaring kan både skje digitalt eller ved oppmøte.

Be om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Omtaler