Varmefag Narvik

Åpningstider


Man - ons: 7-16
Torsdag: 7-18
Fredag: 7-16
Lørdag: 10-14

Adresse

Floveien 3,
8520 Ankenesstrand
Se i kart

Velkommen til Varmefag Narvik - Narvik Steinsenter

Vi ble etablert mai i 1997 og har spesialisert oss innenfor salg av produkter som er relatert innenfor håndverkfagene: peisovner, naturstein, lim, fugemasser, membraner, keramiske fliser, glassmosaikk m.m. fra noen av de mest anerkjente produsenter i Europa, bl.a. fra Italia, Portugal, Tyrkia, Spania og Tyskland.

Vi har et stort utstillingslokale med et ti-talls baderomsutstillinger med kreative ideer, samt et stort utvalg av glassbyggerstein, keramiske fliser til stue, kjøkken, entre, terrasse og lignende. Vi har også stor utstilling av ulike typer peisovner inkludert kakkelovn.

Våre selgere har bred salgserfaring, og vi har folk på huset med bakgrunn som interiørkonsulent, murer, murmester og ingeniør. Vi setter stor krav når det gjelder kvalitet og kunnskap, og derfor har vi solide fagfolk med god erfaring fra sine håndverk.

Uansett hvilken stil du ønsker er vi på Narvik Steinsenter tilstede for å hjelpe og inspirere. Vi er medlem i store kjeder som Fagflis, Varmefag og Steinriket. Sammen med disse er vi ofte på reiser og alltid oppdatert på det faglige og de seneste trendene.

Hovedmålet er å være en butikk hvor kundene finner noe unikt og litt spesielt hvis de ønsker det. Derfor tar vi også inn varer i små partier som vi ikke forventer å selge pallevis av.

Velkommen til oss!

Ønsker du tips og råd?

Bestill en time med fagekspert på ildsteder. Eller kom innom vår butikk i Narvik.

Be om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Omtaler

Bilde av utsiden av Varmefag Narvik