Varmefag Stavanger

Magasinforside med bålpanne
Magasinforside med bålpanne
Magasinforside med bålpanne

Åpningstider

Man-fre: 9–16
Tors: 9–17
Lør: 10-14

 

Adresse

Fabrikkveien 3,
4033 Stavanger
Se i kart

Velkommen til Varmefag Stavanger

Fyr med ren samvittighet! Ved er et biobrensel og en del av det naturlige kretsløpet. Biobrensel er fornybar og bidrar ikke til drivhuseffekten. Ved fyring i en moderne ovn fra oss avgis samme mengde karbondioksid som et tre opptar når det vokser! Våre ovner er rentbrennende og Svanemerket, de har høy virkningsgrad og lavt vedforbruk. Kom innom butikken vår og bli inspirert av de flotte utstillingene. Her lover vi god veiledning og kvalifisert hjelp fra våre hyggelige medarbeidere og samarbeidspartnere, til å velge riktig løsning for ditt hjem.
 

Vi er totalleverandør

Vi leverer og monterer i samarbeid med flere virksomheter som har godkjent ansvarsrett. Det vil si at du som kunde ikke trenger å tenke på søknader og godkjenning av nytt ildsted. Hvis vi tar jobben inkluderer det alt papirarbeid og godkjenning av det nye ildstedet. Med totalleverandør mener vi også at vi leverer og monterer både stålpiper og murpiper i elementer. Montering innebærer også selvsagt bygging/omramming av peisinnsatser med eller uten vednisjer etter alle formål og ønsker. Her er det bare fantasien som begrenser!

Gratis befaring

Vi hjelper deg gjerne om du skal ha ny peis eller peisovn, om pipa di trekker dårlig, om du vurderer piperehabilitering eller stålpipe.

En befaring kan både skje digitalt eller ved oppmøte.

Be om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Omtaler

Utvendig bilde av butikken Varmefag Stavanger