Varmefag Tiller

Varmefag Tiller

Varmefocus AS  ble startet i 2012 av Ragnar Tårland og Heine Berg, som begge jobber i butikken.

Varmefag fører kvalitetsovner fra bl.a. Rais, Contura, Brunner, Hwam, Wiking,Norsk kleber og TermaTech m.m. Vi fører også stålpiper (halv-/helisolerte), og rehabiliteringsrør (stål/keramisk) fra Schiedel. Med disse produktene i ryggen vil vi ha den beste kvaliteten å tilby våre kunder i Trøndelag.

Ragnar Tårland har lang fartstid fra en av de største ovnsbutikkene i Trøndelag. Han har vært selger, prosjektselger og ansvarlig for prosjekter knyttet mot nye hus som for eksempel Alvsbyhus, Nordbohus m.m. Han har også bred erfaring innen montering av ovn og pipe, restaurering av gamle hus og nye hus.

Heine N. Berg har også vært flere år hos samme ovnsbutikk i Trøndelag. Han har vært selger, og i de siste årene vært montør på heltid. Her har Heine N.Berg fått en utrolig lærerik og bred plattform innen faget murer og ovnsmontørfaget. Arbeidsfelt har vært: muring, ovnsmontering, stålpipemontering(referanse Alvsbyhus, Nordbohus m.m.) og rehabilitering av gamle piper.

Vår forretningside; å være en totalleverandør av kvalitetsprodukter fra Varmefag, tilby fagkunnskap innen varme og pipe, samt tilby montering og rehabilitering.

Vi tilbyr befaring i forkant av prosjektene, og har egne montører.

Velkommen til oss!

Åpningstider:
Hverdager: 10-18
Lørdag: 10-15

 72 55 81 00

Varmefag Tiller
Varmefocus AS
Østre Rosten 66, 7075 Tiller
tiller@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart