Contura 51 støpejernsovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr24 900,-
  • Moderne støpejernsovn
  • Konveksjonsvarme
  • Høy kapasitet

Contura 51 er en moderne støpejernsovn med konveksjonsvarme. Den har fire justerbare bein og er utstyrt for tilkobling av forbrenningsluft utenfra. Det lekre håndtaket er i krom som standard, men kan fås i svart.

Støpejern er et formbart, kraftig og vakkert materiale som har blitt brukt til mange formål gjennom historien. Det som skal være skikkelig stabilt, sterkt og tungt, produseres i støpejern. Dette er tradisjonen bak Conturas tøffe og moderne støpejernsovner.

Støpejernsovnene i Contura 50-serien er verdens første svanemerkede støpejernsovn med innebygd høyteknologi. Den harmoniske og tidløse designen gjør ovnen lett å plassere i ulike miljøer. Med et effektintervall på 3-7 kW har du mulighet til å fyre på lav effekt for å kunne holde en jevn og behagelig varme i rommet over lengre tid. Ovnene har høy kapasitet og kan varme opptil ca. 120 m2 ved gunstige forhold.

Ønsker du veiledning til å finne Contura peisen som passer best i ditt hjem? Test ovnsvelgeren til Contura.  

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 128
Høyde (mm): 825
Dybde (mm): 420
Bredde (mm): 495
Vedlengde (cm): 35
Effekt min (kW): 3
Effekt maks (kW): 9
Virkningsgrad (%): 81
Energimerke: A+