Exodraft - Røyksuger rs for pipe

Fra12 820,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe Send forespørsel
Ekstra drahjelp ved opptenning
Hindrer røyk i rommet
For temperaturer opp til 250°C

RS er en avtrekksventilator konstruert for horisontalt utkast velegnet for fast brensel

Røyksugeren kan benyttes for alle typer brensel, men egnger seg særlig godt for fyrkjeler for fast brensel, peiser og vedovner. Aksialvingen er utført i rustfritt stål, som gjør at det er enkelt for feieren å rengjøre den for sot og belegg. Røyksugeren plasseres på toppen av skorsteinen, slik at det dannes et undertrykk i røykrør og skorstein. Røyksugeren inngår i et exodraft-system og skal derfor kobles til en exodraft styringsenhet.

Exodraft røyksugere er konstruert for å kunne tåle temperaturer opp til 250 ° C. Røyksugeren er utført i støpt aluminium og alle skruer og bolter er i rustfritt stål. Motoren er en temperaturbestandig lukket asynkron motor med engangssmurte kulelagre som er beskyttet mot røykgassen. En spesiell kjølevinge og kjøleluftsåpninger sikrer kontinuerlig kjøling av motoren. Kabelen er varmebestandig, belastningssikret og er utvendig beskyttet av en panserslange. Til sammen gir dette røyksugeren høy driftssikkerhet og lang levetid. Røyksugeren kan åpnes slik at det er enkelt for feieren å feie skorsteinen. Det er montert et nett i rustfritt stål i utkaståpningen som beskyttelse mot berøring og fugler.

Forskjellige modeller for murte skorsteiner og skorsteiner av stål. RS009-016 modellene leveres i 2 forskjellige utgaver: Én med 4-kantet bæreplate for murt skorstein og én med 8-kantet bæreplate for skorstein i stål.