Bellfires - Box Gas 45-59 gasspeis for vegg - panorama med glass på tre sider

Fra84 650,-
Billigste variant: 84 650,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: 4.5KW
Energiklasse: A
Glassmål i cm: H:59, B:44.9, D:16.8

Box Gas Panorama kommer i tre ulike størrelser, en fleksibel peis som enten kan henges på vegg, plasseres på sokkel, eller stein/betong benk. Gasspeisen er en frittstående/hengende peis som ikke krever innebygging.

Peisen leveres med fjernkontroll og Bellfires MagniFire brenner. MagniFire har to brennere i forskjellig høyde som skaper mye dybde i flammene. Den bakerste brenneren kan enkelt slås av for å redusere varmeeffekten. 

Box Gas har også et såkalt «moodlight» som gir inntrykk av glødende kull, det går også an å kun ha på dette, slik at det ser ut som bålet nettopp er brent ut.

Med sitt enkle og rene design lar disse peisene flammene få spille hovedrollen.
Hver og en av disse ovnene blir satt sammen for hånd i 8mm tykt stål av erfarne håndverkere som sørger for perfekte hjørner og sammenføyinger og en feilfri finish.

Sort slett bakgrunn er standard, men sort speil eller sort rillet støpejern er tilvalg.

Bellfire har produsert peiser siden 1976. Utvalget er stort, og her finnes det gasspeiser i utallige varianter. Velger du en gasspeis fra Bellfire, kan du være sikker på at du har valgt et produkt av høy kvalitet som du vil ha glede av i mange år framover.