Eventyrlig oppussing i Tydal

Varmefag var med og monterte peisovn da hytta på Tydal skulle pusses opp av Halvor Bakke og teamet i Eventyrlig oppussing på TV3. Se før- og etterbildene her og få tips til moderne peisovner til hytta.
Resultatet fra Eventyrlig oppussing i Tydal med Halvor Bakke og oppussingsteamet og Contura peisovn fra Varmefag

I episode 7 var teamet i Tydal hvor Synne på 20 år har arvet en gammel familiehytte. Utfordringen var å finne en moderne hyttestil og med interiør som passer til en ung jente. På hytta stod det en gammel vedovn som skulle byttes ut, og vi fikk i oppdrag å finne en peis som kunne passe inn i den moderne hyttestilen. 

Eventyrlig oppussing serien tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs for å vise hvordan man kan gjøre hyttedrømmen virkelig. Varmefag har i årets sesong vært med som samarbeidspartner når tre av hyttene skulle få peisovn og utekjøkken med grill.

Eventyrlig Oppussing i Tydal - før- og etter-bilder

Contura peisovn med koketopp


På hytta til Synne valgte vi en hvit moderne peis fra Contura som ble montert av Varmefag Tiller.

Contura 556G Style er en lekker peisovn med store glassflater og mange valgmuligheter. Denne ovnen er perfekt på en hytte da den avgir mye varme og har koketopp som valgfritt tilbehør. Da er du sikret varme og kokemuligheter om strømmen skulle gå, eller om du har hytte uten innlagt strøm. Denne peisen er hvit med glassdør, og den finnes også i svart og grå og med støpejernsdør. Av tilbehør kan man velge topp i støpejern, glass eller kleberstein og vifte, dør nede, dreieplate, kokeplate og gulvplate i glass eller stål.

Mer informasjon og pris for Contura 556G Style finner du her.

Les også tips til montering av vedovn her.

Contura 556G Style hvit peisovn med glassdør på Eventyrlig oppussing
Eventyrlig oppussing i Tydal med Halvor Bakke og Contura peisovn fra Varmefag

Du vil kanskje også like:

Mann som ser på flammene i en peisinnsats på nært hold

En peis til både kos og nytte

Da Pål Erland (47) og familien kjøpte nytt hus i Stavanger i sommer, orienterte de seg i markedet før de bestemte seg for hvilken peis de skulle velge.
To par føtter iført sokker varmer seg foran peisen

Peiskos gir deg lavere blodtrykk

Helt siden våre forfedre i urtiden lærte seg kunsten å tenne ild, har bålet vært et naturlig og sosialt samlingspunkt for oss mennesker.
Kvinne og hund som koser seg ved en peisinnsats med utsikt mot naturen

Selvdesignet peis - ikke en uoppnåelig drøm

Kanskje du drømmer om lune vinterkvelder til lyden av knitrende ved, eller kanskje du er lei av at huset aldri blir skikkelig varmt. Uansett om drømmen er ekstra kos eller ren funksjon er peis i vinden som aldri før. Og peisen – den designer du helt selv.