Josef Davidssons Viking 75 Antrasitt Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Ny
Fra kr52 995,-
A+
Produktet kommer i flere farger:
  • Vedkomfyr med kokeplate og bakerovn
  • 75 cm bred
  • 85 cm høy

Viking 75 er en elegant, stor vedkomfyr med kokeplate og bakerovn i tidløst og rent design. Den effektive og miljøvennlige forbrenningsteknologien gjør at vedenutnyttes maksimalt og gir jevn varmeutvikling. Kompletter vedkomfyren med 5,5 eller 10 cm cm brede konveksjonssider så er den godkjent for integrering direkte mot brennbart materiale.

Automatisk luftspjeld regulerer lufttilførsel for en jevnere temperatur og lengre brenntid. Enkel betjening med sotluke, vedskuff og askeskuff lett tilgjengelig i fronten.

Som standard leveres Viking 75 med en slitesterk stålhelle over støpejernsrammen. Hele denne stålhellen kan brukes som kokeplate. For et mer moderne uttrykk finnes det keramisk topplate som ekstrautstyr.

Standardhøyde er 85 cm, men for integrering i 90 cm benkeskap finnes en forhøyningssokkel.

Viking-serien er skapt for å passe inn i dagens moderne hjem. Trygge vedkomfyrer som gir varme og er en god redning om strømmen skulle gå. Slipp løs fantasien og oppdag alt godt du kan lage med hjelp av levende ild.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Grå
Vekt (kg): 145
Høyde (mm): 850
Dybde (mm): 600
Bredde (mm): 750
Vedlengde (cm): 45
Effekt nominell (kW): 8
Effekt min (kW): 3
Effekt maks (kW): 8
Virkningsgrad (%): 81
Røykuttak: Topp, bak, side
Energimerke: A+

Nedlastbare dokumenter