Rais gasspeis murt inn i moderne og minimalistisk miljø med hvite vegger og mørke fliser på gulvet

Les alt om oppvarming med gass hos Varmefag

Gassekspert hos Varmefag Kristiansand med en opptent peis i bakgrunn

Det er trygt å bruke gasspeis

Les vårt intervju med gassekspert Carl Berthelsen hos Varmefag Kristiansand. Han kan fortelle om økende etterspørsel av gasspeiser.

Gassekspert Morten Viste fra RPT Gass smiler

Rimelig oppvarming med gass

Det er rimelig å bruke gass som oppvarmingskilde. Morten Viste fra RPT gir deg svarene på det mange lurer på om gass.

Illustrasjon av gasspeisbrosjyre fra Varmefag

Bla i vår katalog for gasspeiser

Se vår inspirerende brosjyre med gasspeiser. Vi har både frittstående gasspeiser og innsatser for innmuring klar for levering innen 4-8 uker.

 

- "Gasspeiser gir et like naturlig flammebilde som ved fyring med ved"

 

Varmefag har sertifiserte montører for gasspeis

Hos Varmefag har vi dyktige montører som er sertifiserte for å montere gasspeiser. I alle våre butikker kan du finne gasspeiser, både innsatser for innmuring eller frittstående. Gass er ofte enklere å varme opp med enn ved - bare med en klikk på fjernkontrollen eller via app på mobilen. 

Med en gasspeis har du også flere muligheter for plassering i huset, leiligheten eller hytten. Utslippet fra en gasspeis kan gjøres enten via eksisterende pipe eller ved utlufting gjennom vegg eller tak. Du kan dermed tenke helt nytt om hvor du kan plassere ildstedet ditt når du skal pusse opp eller bygge nytt.

Vi kan levere gasspeiser med montering i hele Norge. Gasspeiser har i dag kortere leveringstid enn vedovner på grunn av stor etterspørsel på vedfyrte produkter. 

Om du er usikker på om gasspeis er noe for deg, kan du lese mer i sakene over eller besøke en av våre butikker for å komme i kontakt med dyktige montører som kan veilede deg til å finne drømmepeisen.

Bilde av fordelene med bruk av gass som oppvarming
Bilde av fordelene med bruk av gass som oppvarming
Bilde av fordelene med bruk av gass som oppvarming