Contura i60 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr47 900,-
  • Hevedør
  • Flott ildsynlighet
  • Høyt plassert brennkammer

Med Contura i60 er det bare fantasien som setter grenser. Uansett hva slags design du har i hjemmet ditt, kan du bygge ditt eget ildsted. Peisinnsatsen finnes også med omramming, Contura i61. 

Contura i61 er en stilren og elegant utformet ildsted som gir et imponerende inntrykk, men likevel er lett å plassere takket være sin kompakte størrelse. Contura i61 lar ilden og varmen spille hovedrollen. De store glasspartiene viser mer av ilden, med den unike ”widescreen”-døren som garantert tiltrekker seg alles blikk. Døren åpnes ved at den dras oppover, noe som gir en myk, smidig og eksklusiv følelse. Samtidig gjør den forseggjorte tetningen av døren at forbrenningen alltid er mest mulig effektiv. Contura i61 har også et høyere plassert brennkammer som fremhever ilden og forsterker dets tilstedeværelse i rommet.  Contura i61 passer like godt i moderne som i klassiske hjem. 

Contura I61 er å få med tilhørende vedrom. Med disse kan du skape akkurat det møbelet som passer hjemmet ditt best.

Ønsker du veiledning til å finne Contura peisen som passer best i ditt hjem? Test ovnsvelgeren til Contura.  

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 140
Høyde (mm): 1530
Dybde (mm): 500
Bredde (mm): 585
Vedlengde (cm): 33
Effekt nominell (kW): 6
Virkningsgrad (%): 81
Energimerke: A+