Gabriel Studio 2 Kakkelovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr116 600,-
  • Moderne rund kakkelovn
  • Avgir varme i opptil ett døgn
  • Tilpass høyde, farge og dekor
  • Pristillegg for frakt vil tilkomme

STUDIO2 har en ryddig og elegant design. De fleste tilpasninger og alternativer gir deg stor mulighet til å påvirke kakkelovnens karakter.

Rene linjer og en stor glassdør gir denne trygge varmekilden karakter. Kakkelovnens behagelige langsomme oppvarmingsbevegelser er optimale for montering i et nytt godt isolert hus hvor den direkte strålevarmen fra en tradisjonell ovn ofte oppleves som ubehagelig.

Laget for hånd i Timmernabben helt unikt for deg.

Det er plass til dine egne spennende ideer når det kommer til varianter av flisleggingen og flere flisfarger å velge mellom for å sette ditt personlige preg på STUDIO2. Velg kassettramme og dekorative lister i rustfritt børstet stål eller messing. Ovnen passer like godt i et hjørne, som mot en rett vegg og høyden kan tilpasses takhøyden i rommet ved å legge til ekstra forskyvninger. Det er mange valg når du skal velge STUDIO2 til hjemmet ditt. Kontakt din lokale butikk for alle varianter og tilpasninger.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Hvit
Vekt (kg): 1400
Høyde (mm): 2380
Dybde (mm): 720
Bredde (mm): 720
Effekt nominell (kW): 4.5
Virkningsgrad (%): 92.4
Røykuttak: Topp, bak
Energimerke: A+

Nedlastbare dokumenter

Ofte kjøpt sammen med