JC-Bordelet - Lea 998 svart vegghengt vedovn - panorama med glass på tre sider

Fra136 800,-
Billigste variant: 136 800,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: 9.8KW
Energiklasse: A - Virkningsgrad: 81.7%
Godt innsyn til flammene

JC Bordelets kunnskap og ekspertise har gjort det mulig å bli en stor aktør innen design og produksjon av metallpeiser. I 1976 var designeren Jean Claude Bordelet involvert i studiet og produksjonen av peiser og ble raskt en ledende designer, som kombinerte en interessant fargebruk med mestring av metallbearbeidingsteknikker. Filosofien har ikke endret seg siden de første dagene: edruelighet, innovasjon, kunnskap og pålitelighet er alle ledemotiver som har etablert selskapet som et referanseindeks i bransjen. 

Lea 998 er den minste peisen i JC Bordelet-samlingen. Designet som en hengende lykt, utstråler den ekspertisen og kvaliteten på verkstedene deres i Montpellier. Glassrutene gir 360 ° utsikt over ilden og flammene, mens de jevner ut varmen. Med en effekt på 9,8 kW kan den varme opp store rom mens den forblir diskret og viser ditt hjem. Denne peisen har over 80% effektivitet, og er økonomisk og miljøvennlig.

Peisen kommer originalt som takhengt og pidestal kan kjøpes som tillegg. Med JC Bordelet peiser får du en unik peis skreddersydd etter dine ønsker.