Exodraft - Draftbooster stålfarget røyksuger for pipe

Fra7 848,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Rask og enkel opptenning
Får i gang den naturlige trekken under opptenning
Unngå at røyk siver inn i rommet under fyring og gjenfyring*

Med DraftBooster opptenningsvifte får du enkelt den ekstra drahjelpen som skal til for å få igang den naturlige trekken i pipa.

I tillegg motvirker viften at røyk siver ut i rommet når ovnsdøren åpnes*. Når pipa har blitt varm, skapes naturlig trekk og viften kan skrus av. DraftBooster monteres på toppen av pipa og leveres komplett med servicebryter, ledning og trådløs bryter. Finnes i matt sort og polert rustfritt stål.

DraftBooster er for deg som har ett lukket ildsted (opp til 8kW) koblet til skorsteinen opplever normal trekk etter at bålet har fått varme, men føler at opptenningen er vanskelig. Begrenset tilluft til ildstedet er ofte årsaken, og kan komme av flere eksterne faktorer som balansert ventilasjon, oppusset/renovert hus med tettere  vegger, eller så enkelt som at vinduene i oppholdsrommet er skiftet ut.

Opplever du generelt at trekken er dårlig, eller har et større eller flere ildsteder koblet til, anbefaler vi at du vurderer en Exodraft Røyksuger som i tillegg til å løse problemet blant flere fordeler sikrer optimal komfort under hele fyringen.

Med en Draftbooster får du

Rask og enkel opptenning
Ingen røykutslag ut i oppholdsrom under fyring og gjenfyring*
Sunnere inneklima uten sot og støv
Spar opptil 15% av vedforbruket
 

 

*forutsetter at viften brukes riktig.