Røyksuger RSHT til høye temperaturer Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr13 510,-

RSHT røyksuger er konstruert for å arbeide under ekstreme forhold med meget høye røykgasstemperaturer. Det patenterte kjølehjulet gjør det mulig for røyksugeren å fungere i kontinuerlig drift ved temperaturer på 500° C ,og i toppbelastningsperioder (inntil 3 minutter) opp til  700° C. Røyksugeren inngår i et exodraft-system og skal derfor kobles til en exodraftstyringsenhet.

RSHT har horisontalt utkast og er fremstilt i rustfritt stål og med aluminiumskabinett. Røyksugeren er utstyrt med aksialvinge utført i rustfritt stål. Det samme gjelder alle skruer og bolter. Motoren er en lukket asynkron motor med forseglede vedlikeholdsfrie kuglelagrer som kontrolleres trinnløst med en TRIAC styringsenhet.

Kabelen er varmebestandig, belastningssikret og er utvendig beskyttet av en panserslange. Til sammen gir dette røyksugeren høy driftssikkerhet og lang levetid. Røyksugeren er hengslet slik at feieren har enkel adgang til å feie skorsteinen. Det er montert et nett i rustfritt stål i utkaståpningen som beskyttelse mot berøring og fugler.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Ofte kjøpt sammen med