Fontana Ischia pizzaovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr12 990,-
  • Italiensk vedfyrt pizzaovn
  • 60 x 40 cm stekeområde
  • Laget av rustfritt stål

Fontana Ischia pizzaovn lar deg lage ekte italiensk pizza med den umis­kjennelige ­smaken som bare en vedovn kan gi deg. Med et 60 x 40 cm stekeområde har du mer enn nok plass til å lage alle favoritt­rettene dine. Pizzasteinen er 30mm tykk chamotte-stein i høy kvalitet. 

Ischia har et brennkammer i rustfritt stål med steinullisolasjon. Den er derfor designet for å tåle belastningen ved utendørs bruk og høye temperaturer, men som også for å være mest mulig effektiv. Det unike kuppelformede stekekammeret sørger for jevn varmefordeling. Den innovative designet gjør at røyk kan komme ut selv når døren er lukket. Det gir maksimal varmetetthet og jevn steketemperatur gjennom hele steketiden. Bena og yttersiden av pizzaovnen er galvanisert stål som er pulverlakkert. 

Å steke pizza på denne måten er en aktivitet du gjør sammen med gjestene dine. Ischia leveres derfor med vogn som du kan trille dit gjestene dine er. Ovnen leveres ferdig montert, det er kun de fire bena og pipa som må festes på. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Rustfritt stål
Vekt (kg): 75
Høyde (mm): 1890
Dybde (mm): 860
Bredde (mm): 830

Ofte kjøpt sammen med