Brunner AK 53/166 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr102 740,-
A
  • Elegant peisinnsats for rettvegg
  • Flott innsyn til flammene
  • Fyr med åpen eller lukket dør

Lekker peisinnsats med hevedør for rettvegg. Innsatsen har et godt innsyn til flammene med sin glassdør på hele 53x166 cm. 

Finnes også som tunnelvariant.

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment. Øvrige priser fås på forespørsel hos din nærmeste Varmefag-butikk.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vedlengde (cm): 100
Effekt nominell (kW): 17
Glassmål HxBxD: 530x1660
Energimerke: A