Brunner panorama 51/50/50/50 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr115 770,-
  • Lekker panorama peisinnsats
  • Glass på tre kanter
  • Hevedør - fyr med åpen eller lukket dør

Brunners panorama peisinnsatser er et imponerende skue med ubrutt glass på tre kanter. Innsatsen har hevedør og et stort innsyn til flammene, uansett hvor du befinner deg i rommet. Panorama innsatsene finnes i mange ulike størrelser, slik at det er lett å finne den som passer nettopp for din bolig. 

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Høyde (mm): 1244
Dybde (mm): 878
Bredde (mm): 713
Effekt nominell (kW): 13
Glassmål HxBxD: 400x505x478
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med