Varmefag Drøbak

Varmefag Drøbak

Vår base er i "kniplingsbyen" Drøbak. Å være her gir oss mange fordeler geografisk. Til Drøbak er det litt forenklet sagt en halvtime fra Drammen og Moss, Horten, Gjerdrum eller Hønefoss. Vi har lykkes i å bli en av landets fyldigste og største peisforhandlere, med ca.120 ulike modeller utstilt. Hos oss vil du finne det største utvalget i kakkelovner, kleberstensovner, danske, svenske og norske designovner. Men også elementpeiser, håndmurte gruer, peisinnsatser og enkle små vedovner.

For Oslo og omegn har vi en flott butikk på Alnabru, Strømsveien 266, med svært god og ryddig utstilling for så vel kresne som enkle løsninger.

Håndtverksavdelingen

Hjertebarnet. Kjernen i alt vi gjør og tenker. Vi er ikke så mange, skal heller ikke bli så mange flere. Vi er alle slags karakterer, men har en ting felles; samvittighet for det vi leverer. Kunnskap er viktig, like viktig som at vi vet at vi lever mye av vårt liv i andres hjem. Vi vet også at vi må ta vare på hjemmet ditt når vi oppholder oss der. Dialog mellom utførende håndverker og kunde er en viktig forutsetning for et godt resultat. Enten du skal ha en rimelig liten vedovn til hytta eller en påkostet stor peis eller kakkelovn.

Om Kakkel & Peis Spesialisten AS

Murmester nr. 016999. Ansatte murere, murmestere, kakkelovnsmakere, montører. Godkjent opplæringsbedrift i murerfaget. Sentalgodkjent (BE-godkjenning) for utførelse og kontroll av alle typer ildsteder og skorstener over hele Norge. Skorstensrehabilitering. Medlem av Varmefag.

 

I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:


Rune Ek Larsen

Salg, teknisk, murmester og faglig leder

Helle Arnesen Seim

Administrasjon

Bjørn Flottorp

Lager, salg, teknisk og HMS ansvarlig

Heidi Schrøder

Daglig leder, økonomi, teknisk og salg

Terje Strøm

Salg og teknisk

Espen Lynås

Teknisk, senior murer og kakkelovnsmaker

Åpningstider:
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-15

 64 93 47 50

Varmefag Drøbak
Kakkel og Peisspesialisten AS
Hestehagen 6, 1448 Drøbak
drobak@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart Se vår butikk på Alnabru

Våre leverandører av kakkelovner:

Reimann's KRONA kakkelovner
Gabrielsen Kakkelovner