Varmefag Alnabru

Varmefag Alnabru

Varmefag Alnabru åpnet høsten 2012. Hos oss vil du finne det største utvalget i kakkelovner, kleberstensovner, danske, svenske og norske designovner. Men også elementpeiser, håndmurte gruer, peisinnsatser og enkle små vedovner.

Håndtverksavdelingen
Hjertebarnet. Kjernen i alt vi gjør og tenker. Vi er ikke så mange, skal heller ikke bli så mange flere. Vi er alle slags karakterer, men har en ting felles; samvittighet for det vi leverer. Kunnskap er viktig, like viktig som at vi vet at vi lever mye av vårt liv i andres hjem. Vi vet også at vi må ta vare på hjemmet ditt når vi oppholder oss der. Dialog mellom utførende håndverker og kunde er en viktig forutsetning for et godt resultat. Enten du skal ha en rimelig liten vedovn til hytta eller en påkostet stor peis eller kakkelovn.

Om Kakkel & Peis Spesialisten AS
Murmester nr. 016999. Ansatte murere, murmestere, kakkelovnsmakere, montører. Godkjent opplæringsbedrift i murerfaget. Sentalgodkjent (BE-godkjenning) for utførelse og kontroll av alle typer ildsteder og skorstener over hele Norge. Skorstensrehabilitering. Medlem av Varmefag.

I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:


Rune Ek Larsen

Salg,  Murmester, faglig leder

Emil Nordby Fjellberg

Selger/fagkonsulent

Siri Schrøder Larsen

Selger/fagkonsulent

Vigdis Riseng

Selger/fagkonsulent

Åpningstider:
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-15

Varmefag Alnabru har stengt butikkvirksomheten ihht de nye innstrammingene i området. Dersom du skal hente varer, eller bestille, ta kontakt for avtale. Telefon og mail er betjent.

 21 42 48 80

Varmefag Alnabru
Kakkel & Peis Oslo AS
Strømsveien 266, 0668 Oslo
alnabru@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart