Varmefag Jessheim

Varmefag Jessheim

Velkommen til Varmefag Jessheim
Varmefag Jessheim med sine 360 kvm butikklokale ble etablert i mai 2016 og er en underavdeling av Varmefag Oppaker. Begge avdelinger er en del av Fibotex AS som ble etablert på Oppaker i 1997. I tillegg til stålpiper og ildsteder har vi maling, gulv, garderober, vinterhager/sommerstuer og mye mer i vårt sortiment og i utstilling.
 

Vi har 3 ansatte montører som er sertifisert for montering av søknadspliktig arbeid i forhold til stålpiper og har i tillegg et godt samarbeide med dyktige eksterne montører for piperehabilitering og montering av piper og ildsteder.
Vi syr gjerne sammen en prisgunstig pakkeløsning for deg som foretar en mer omfattende rehabilitering eller er i gang med bygging av ny bolig med maling, gulv osv.

Vi har over 50 forskjellige ovner og innsatser i utstilling på Jessheim som bør tilfredsstille ethvert behov og en hver smak og lommebok.

Våre serviceinnstilte butikkmedarbeidere har kunnskapen som er nødvendig og viktig for å gi deg som kunde trygghet på ditt endelig valg i forhold til dine ønsker og optimal funksjonalitet.

Velkommen til oss for en hyggelig og trygg handel! Vi har gratis parkering!

Mvh
Kjell Arne Johansen
Fagansvarlig for Varmefag Jessheim og Oppaker


I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:

Kjell Arne Johansen

Fagansvarlig

Lise Høiby

Butikkmedarbeider

Åpningstider:
Hverdager: 09-17
Lørdag: 10-15

 91 90 49 48
Varmefag Jessheim
Fibotex Farge & Interiør AS
Trondheimsvegen 116, 2068 Jessheim
Inngang på baksiden av Orbit Arena bygget.
jessheim@varmefag.no
 
 

Kontakt oss
Se større kart