Varmefag Jessheim

Åpningstider:

Hverdager: 09-17
Lørdag: 10-14

Adresse

Trondheimsvegen-Jessheim 83,
2050 Jessheim
Se i kart

Velkommen til vår Varmefag-butikk på Jessheim!

Varmefag Jessheim har med sine 280 kvm butikklokale utstilling av forskjellige ildsteder innenfor Varmefag sitt sortiment. Som faghandel, ønsker vi å kunne tilby deg trygghet gjennom dine valg ved å etablere et nytt ildsted, eller skifte ut det gamle. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Varmefag Jessheim er sammen med avdelingene på Kongsvinger og Oppaker under Emmto AS (tidligere Hedmark Murmesterforretning AS (Hedmur)) som er et veletablert entreprenørfirma med hovedsete på Kongsvinger. Vi har med dette fagfolk i ryggen, og kan ta befaringer ved behov dersom dette er ønskelig.

I tillegg til ildsteder og stålpiper har vi også en farge og interiør avdeling hvor maling med tilhørende produkter er en del av sortimentet.

Proffkunder

Vi har med stor suksess etablert samarbeide med flere utbyggere for montering av piper og ildsteder i nye og eldre boliger. Hvis din bedrift har behov for våre produkter og/eller tjenester så kom gjerne innom eller ta kontakt på mail eller telefon.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel. Vi har gratis parkering rett utenfor butikken.

Gratis befaring

Vi hjelper deg gjerne om du skal ha ny peis eller peisovn, om pipa di trekker dårlig, om du vurderer piperehabilitering eller stålpipe.

En befaring kan både skje digitalt eller ved oppmøte.

Be om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Monica Berg

Monica Berg

Butikk- og Varmefagansvarlig

Lisa Høiby

Lise Høiby

Salg- & fargekonsulent

Hans Martin Slåstad

Prosjekt

Omtaler

Innvendig bilde av butikken Varmefag Jessheim med utstilling av peiser og vedovner