Varmefag Jessheim

Velkommen til vår Varmefag-butikk på Jessheim!

Varmefag Jessheim har med sine 280 kvm butikklokale utstilling av forskjellige ildsteder innenfor Varmefag sitt sortiment. Som faghandel, ønsker vi å kunne tilby deg trygghet gjennom dine valg ved å etablere et nytt ildsted, eller skifte ut det gamle. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Varmefag Jessheim er sammen med avdelingene på Kongsvinger og Oppaker under Hedmark Murmesterforretning AS (Hedmur) som er et veletablert entreprenørfirma med hovedsete på Kongsvinger. Vi har med dette fagfolk i ryggen, og kan ta befaringer ved behov dersom dette er ønskelig.

I tillegg til ildsteder og stålpiper har vi også en farge og interiør avdeling hvor maling med tilhørende produkter er en del av sortimentet.

Proffkunder
Vi har med stor suksess etablert samarbeide med flere utbyggere for montering av piper og ildsteder i nye og eldre boliger. Hvis din bedrift har behov for våre produkter og/eller tjenester så kom gjerne innom eller ta kontakt på mail eller telefon.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel. Vi har gratis parkering rett utenfor butikken.


I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:

Monica Berg

Butikk- og Varmefagansvarlig

Lise Høiby

Salg- & fargekonsulent

Hans Martin Slåstad

Prosjekt

Åpningstider:
Hverdager: 09-17
Lørdag: 10-14
 

 91 90 49 48
Varmefag Jessheim
Trondheimsvegen-Jessheim 83
2050 Jessheim

Jessheim@hedmur.no

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Les mer om befaring
Se større kart