Varmefag Kongsvinger

Varmefag Kongsvinger holder til i flotte og lyse lokaler på Rasta hvor vi showcaser mye innenfor sortimentet til Rais, Contura, ThermaTech, Brunner og Norsk Kleber. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Vi driver sammen med Hedmur som utfører små og store bygge- og vedlikeholdsoppdrag for både det offentlige næringslivet og det private næringslivet. Vi bygger peiser og ovner, utfører våtromsarbeider, legger fliser inne- og utendørs.
Vi bygger eneboliger og hytter i mur, leca, teglstein og siporex, og har dermed stor fagkompetanse innenfor peis og ovn.
I tillegg er Hedmur stolt leverandør av Bergersen flis, og mange velger å komplimentere med fliser både på gulv og vegg sammen med ildstedet sitt. 

Hos oss møter du ekte ildsjeler og du får dermed den servicen og hjelpen du trenger for å finne det perfekte ildstedet til din bolig! Fra første møte i butikken, til det ferdige resultatet i ditt hjem – service og kvalitet er svært viktig for oss. 
Vi håper du tar deg en tur inn i butikken vår, blir inspirert og går ut med et smil – og kanskje en ny ovn? Vi ønsker deg uansett varmt velkommen til oss på Kongsvinger!

 

Book en time med en peisekspert

Bestill en time med en fagekspert på peis, enten med fysisk oppmøte i butikk eller
via samtale over video eller telefon. Velkommen til en inspirerende prat!

 

Gå til bookingsiden

I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:


Monica Berg

Butikksjef

Martin Bjelvert

Salg og prosjekt

Hans Martin Slåstad

Salg og prosjekt

Erik Larsen

Daglig leder og murmester

Åpningstider:
Hverdager: 9-17
Lørdag: 10-14

 62 81 49 23

Varmefag Kongsvinger
Hedmark Murmesterforretning AS
Elgveien 1a, 2212 Kongsvinger
kongsvinger@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart