Varmefag Oppaker

Varmefag Oppaker

Vi har skiftet eiere!

Fibotex AS eies nå av Hedmark Murmesterforretning AS (Hedmur).

Varmefag Oppaker er sammen med avdelingene på Kongsvinger og Jessheim under Hedmur som er et veletablert entreprenørfirma med hovedsete på Kongsvinger. Vi har med dette fagfolk i ryggen, og kan ta befaringer ved behov dersom dette er ønskelig. Som faghandel, ønsker vi å kunne tilby deg trygghet gjennom dine valg ved å etablere et nytt ildsted, eller skifte ut det gamle. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Vi er godt kjent i vårt distrikt som Fibotex, og vil fortsatt bruke dette navnet inntil videre.

I tillegg til Vamefag sitt sortiment, har vi et stort utvalg innenfor maling, malerverktøy, veggbekledning, gulv og lister, skyvedørsgarderober, bokhyller/skap og spesialprodukter for effektiv rengjøring.

Vi disponerer nesten 1000 kvm på Herbegåsen Industrifelt. Her har vi kontorer, lager og butikk med showroom. Vi har kunden i fokus og har medarbeidere som er dyktige veiledere i kjøpsprosessen til våre kunder.

Proffkunder

Vi har med stor suksess etablert samarbeide med flere utbyggere for montering av piper og ildsteder i nye og eldre boliger. Hvis din bedrift har behov for våre produkter og/eller tjenester så kom gjerne innom eller ta kontakt på mail eller telefon.

Velkommen til oss!


I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:

Monica Berg

Butikk- og Varmefagansvarlig

Trond Vidar Lindquist

Salg

Torkel Lundersæter

Salg - Prosjekt

Hans Martin Slåstad

Prosjekt

Roy Fjeld

Salg

Åpningstider:
Hverdager: 08-17
Lørdag: 09-14

 63 90 23 00

Varmefag Oppaker - Fibotex AS
Bjertnesvegen 36, 2166 Oppaker
oppaker@hedmur.no

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Les mer om befaring
Se større kart