Varmefag Oppaker

Åpningstider:

Hverdager: 08-17
Lørdag: 09-14

Adresse

Bjertnesvegen 36,
2166 Oppaker
Se i kart

Velkommen hos Varmefag Oppaker

Vi har skiftet eiere!

Fibotex AS eies nå av Emmto AS.

Varmefag Oppaker er sammen med avdelingene på Kongsvinger og Jessheim under Emmto AS (tidligere Hedmark Murmesterforretning AS (Hedmur)) som er et veletablert entreprenørfirma med hovedsete på Kongsvinger. Vi har med dette fagfolk i ryggen, og kan ta befaringer ved behov dersom dette er ønskelig. Som faghandel, ønsker vi å kunne tilby deg trygghet gjennom dine valg ved å etablere et nytt ildsted, eller skifte ut det gamle. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Vi er godt kjent i vårt distrikt som Fibotex, og vil fortsatt bruke dette navnet inntil videre.

I tillegg til Vamefag sitt sortiment, har vi et stort utvalg innenfor maling, malerverktøy, veggbekledning, gulv og lister, skyvedørsgarderober, bokhyller/skap og spesialprodukter for effektiv rengjøring.

Vi disponerer nesten 1000 kvm på Herbegåsen Industrifelt. Her har vi kontorer, lager og butikk med showroom. Vi har kunden i fokus og har medarbeidere som er dyktige veiledere i kjøpsprosessen til våre kunder.

Proffkunder

Vi har med stor suksess etablert samarbeide med flere utbyggere for montering av piper og ildsteder i nye og eldre boliger. Hvis din bedrift har behov for våre produkter og/eller tjenester så kom gjerne innom eller ta kontakt på mail eller telefon.

Velkommen til oss!

Gratis befaring

Vi hjelper deg gjerne om du skal ha ny peis eller peisovn, om pipa di trekker dårlig, om du vurderer piperehabilitering eller stålpipe.

En befaring kan både skje digitalt eller ved oppmøte.

Be om befaring

Hos oss møter du disse hyggelige folkene:

Monica Berg

Butikk- og Varmefagansvarlig

Torkel Lundersæter

Salg - Prosjekt

Roy Fjeld

Salg

Hans Martin Slåstad

Prosjekt

Omtaler

Innvendig bilde av butikken Varmefag Oppaker med utstilling av peiser og vedovner