HWAM 4140 svart peisovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr34 995,-
  • Sylinderform - perfekt plassering i hjørne
  • Moderne hverdagsvennlig design
  • Velg mellom Autopilot og SmartControl

Den tyske møbelarkitekten Heiko Heybey har dedikert seg til å utvikle moderne og hverdagsvennlige design. I sin etterstrebelse etter å skape en forbindelse mellom kommersiell design og kvalitetshåndverk, har Heiko Heybey designet utallige flotte peisovner.

HWAM 4100-serien er inspirert av den mest fullendte formen, sirkelen. Designet holdes helt bevisst så enkel som mulig, noe som fremgår av de enkle sammenføyningene og det slanke håndtaket. En massiv topplate sørger for en flott siste finish. Sylinderformen gjør at peisovnen passer perfekt i et hjørne eller ved en rett vegg. Serien består av totalt seks modeller i tre ulike høyder, med og uten sideglass. Alle modellene finnes i svart og grått. Hvis du vil utnytte peisovnen din enda bedre, kan du i de to høyeste modellene fylle varmemagasinet med naturstein og slik lagre noe av varmen, som avgis langsomt – og lenge etter at ilden har sluknet. HWAM 4100-serien er tilgjengelig med to ulike systemer for styring av luftreguleringen. Enten den mekaniske løsningen HWAM® Autopilot™, eller den elektroniske løsningen HWAM® SmartControl™.

 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 145
Høyde (mm): 1193
Bredde (mm): 510
Effekt nominell (kW): 4.9
Effekt min (kW): 2
Effekt maks (kW): 7
Virkningsgrad (%): 86
Energimerke: A+