Lofoten peisovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr134 850,-
A+
  • Peisinnsats fra Brunner og Norsk Kleber AS
  • Nydelig klebersteinsomramming
  • Forbrenningsluft kan reduseres og optimeres

Lofoten - en flott kombinasjon av Brunner og Norsk kleber. 

Brunner’s S-Fire 66 med nydelig klebersteinsomramming fra Norsk Kleber AS.
Med S-fire 66 har Brunner utviklet en peisinnsats etter det skandinaviske markedets spesielle ønsker og krav. Det lekre glasset gir et spesielt godt innsyn i tillegg til å redusere varmestrålingen fra brennkammeret. Forbrenningsluften kan reduseres og optimeres for en mer langsom forbrenning, som gjør at man kan nyte ilden over lengre tid uten å få det alt for varmt i rommet. S-fire har en ny låseanordning med integrert fjærbelastning og en konstruksjon som gjør at glassene holder seg rene over lengre tid. Ved å fyre over lengre tid vil klebersteinen lagre og avgi varme. En varme som er behagelig å kjenne på.

Lofoten peisovn kan leveres med topp eller bakuttak. Peisovnen kan plasseres midt i rommet om ønskelig.Tilbehør i kleberstein, for eksempel en benk i tilknytting til peisen, kan lages på bestilling etter ønsket mål og tegning.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Grå
Vekt (kg): 791
Høyde (mm): 172.8
Dybde (mm): 79.6
Bredde (mm): 93.3
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 9
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med