Brunner BSK 02 - 57/67/44 peisinnsats med omramming Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr112 920,-
A
  • Lekker elementpeis - høyre/venstre
  • Hevedør - fyr med åpen eller lukket dør
  • Omrammingen kan males i ønsket farge

Lekker elementpeis med hjørneløsning. Velg om du vil ha venstre- eller høyrevendt hjørneløsning. Stort innsyn til flammene gjennom glasset som måler H57xB67xD44 cm. Leveres med todelt glass. Ubrutt glass kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Hvorfor velge Brunner? Se alle de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Må males
Vekt (kg): 646
Høyde (mm): 1895
Dybde (mm): 770
Bredde (mm): 950
Vedlengde (cm): 33
Effekt nominell (kW): 11
Glassmål HxBxD: 570x670x440
Energimerke: A

Nedlastbare dokumenter