Brunner panorama S-fire 66 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr103 520,-
A+
  • Lekker peisinnsats
  • Spesielt godt innsyn og rene glass
  • Forbrenningsluft kan reduseres og optimeres
  • Ramme i svart eller rustfritt stål

Med S-fire 66 har Brunner utviklet en peisinnsats etter det skandinaviske markedets spesielle ønsker og krav. Det lekre glasset gir et spesielt godt innsyn i tillegg til å redusere varmestrålingen fra brennkammeret. Forbrenningsluften kan reduseres og optimeres for en mer langsom forbrenning, som gjør at man kan nyte ilden over lengre tid uten å få det alt for varmt i rommet. S-fire har en ny låseanordning med integrert fjærbelastning og en konstruksjon som gjør at glassene holder seg rene over lengre tid. Velg mellom ramme i svart eller rustfritt stål.

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Peiser fra Brunner har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en peis fra Brunner får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Høyde (mm): 1169
Dybde (mm): 714
Bredde (mm): 895
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 9
Effekt min (kW): 6
Effekt maks (kW): 9
Glassmål HxBxD: 420x660x420
Energimerke: A+

Nedlastbare dokumenter

Ofte kjøpt sammen med