Contura 690AG Style peisovn med glassdør Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr50 900,-
Produktet kommer i flere farger:
  • Flott majestetisk peisovn med artstone
  • Stort innsyn til ilden
  • Mange tilvalgsmuligheter

Den populære Contura 600-serien har nå fått en oppgradering med nytt design og mange nye funksjoner. Contura 690AG Style har kakkelovnens majestetiske uttrykk og har et høyt plassert brennkammer som som gir godt innsyn til ilden. Peisovnen har en kappe av artsone som er en naturlig grå, finslipt betongstein. Brennkammeret har fått en ny, penere og mer strømlinjeformet utforming som gjør at varmen som stråler ut fra ovnen får en jevnere spredning. Peisovnen er utstyrt med et diskret håndtak som ikke blir varmt under fyring. Peisovnen har en flott forbrenning og leveres med lukket vedrom under brennkammeret. Velg tilbehør som varmemagasin og vifte. Peisovnen er også utstyrt med topp moderne funskjoner som automatisk start, boost-funksjon og stille askeskuff.


ASF Automatic Start function
Er en funksjon som automatisk regulerer opptenningsluften gjennom risten. Det innebærer at døren kan lukkes samtidig som opptenningsilden tennes, og ovnen blir dermed helt uavhengig av romluften. Og selvsagt er det betryggende ikke å måtte gå fra ovnen med åpen dør under pptenning. Også perfekt i moderne hus med undertrykk.

RBF Refueling Boost Function
Med boost-funksjonen kan du ”redde” en glo som nesten har sloknet. Du åpner bare venstre håndtak, så kommer det inn ny oksygen fra undersiden og får fart i gloen, slik at du kan antenne ny ved. Etter en kort stund kan du igjen nyte deilig ild og varme.

SSA Silent Sliding Ashtray
Contura 600 Style har utformet en ny askeskuff som glir stille og mykt ved tømming, takket være design og dempefunksjon.

Ønsker du veiledning til å finne Contura peisen som passer best i ditt hjem? Test ovnsvelgeren til Contura.  

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Farge: Grå
Vekt (kg): 221
Høyde (mm): 1650
Dybde (mm): 495
Bredde (mm): 540
Vedlengde (cm): 36
Effekt min (kW): 3
Effekt maks (kW): 9
Virkningsgrad (%): 82
Røykuttak: Topp, bak
Energimerke: A+