Rais Q-be 180 sølv peisovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr64 800,-
Billigste variant: kr64 800,-
Produktet kommer i flere farger:
Produktet kommer i flere varianter:
  • Intelligent, kubistisk peisovn
  • Øverste del av ovnen kan dreies
  • Automatisk luftregulering

Rais Q-Be er en intelligent peisovn i lekkert, kubistisk design. En markant, levende skulptur som med sin automatiske luftregulering gir optimal forbrenning og varmeøkonomi.Øverste delen av ovnen kan dreies, slik at flammene kan vendes dit du ønsker. Ovnen er utstyrt med CleverAir, en genial automatisk luftregulering som sørger for optimal forbrenning, bedre varmeøkonomi, rene glass og minimal miljøbelastning - helt av seg selv. Ovnen kan dessuten utstyres med 20 kg varmelagrende stein, som sørger for at ovnen forsetter å avgi varme til rommet etter at ilden har sluknet. Q-be er utstyrt med AirSystem som henter forbrenningsluften utenfra.

Tilbehør: Q-Be XL top - Med denne toppen blir Q-Be ekstra høy og gir rommet mer fylde. Den gir dermed et mer markant grafisk uttrykk, noe som passer for eksempel når det er høyt under taket.
Ønsker du å leke deg med farger, høyder, sideglass osv, sett sammen din egen favoritt med Rais Customizer.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Rais Q-be innsats
Fra kr52 250,-

Spesifikasjoner

Farge: Sølv
Vekt (kg): 165
Høyde (mm): 1783
Dybde (mm): 370
Bredde (mm): 370
Vedlengde (cm): 25
Effekt nominell (kW): 6
Effekt min (kW): 4
Effekt maks (kW): 8
Virkningsgrad (%): 80
Energimerke: A