Brunner - S-fire 66 svart peisinnsats - panorama med glass på tre sider

Fra103 520,-
Billigste variant: 103 520,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: 10KW
Energiklasse: A+
Glassmål i cm:H:42, B:66, D:42

Dette produktet er utgått, men kan være på lager i butikk. Kontakt din lokale butikk for å høre om produktet kan leveres.

Med S-fire 66 har Brunner utviklet en peisinnsats etter det skandinaviske markedets spesielle ønsker og krav. Det lekre glasset gir et spesielt godt innsyn i tillegg til å redusere varmestrålingen fra brennkammeret. Forbrenningsluften kan reduseres og optimeres for en mer langsom forbrenning, som gjør at man kan nyte ilden over lengre tid uten å få det alt for varmt i rommet. S-fire har en ny låseanordning med integrert fjærbelastning og en konstruksjon som gjør at glassene holder seg rene over lengre tid. Velg mellom ramme i svart eller rustfritt stål.

Peiser fra Brunner har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en peis fra Brunner får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Tilbehør