JC-Bordelet - Tatiana 997 svart takhengt vedovn åpen flamme

Fra111 400,-
Billigste variant: 111 400,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: KW
Energiklasse: A
Dreibar 360 grader

JC Bordelets kunnskap og ekspertise har gjort det mulig å bli en stor aktør innen design og produksjon av metallpeiser. I 1976 var designeren Jean Claude Bordelet involvert i studiet og produksjonen av peiser og ble raskt en ledende designer, som kombinerte en interessant fargebruk med mestring av metallbearbeidingsteknikker. Filosofien har ikke endret seg siden de første dagene: edruelighet, innovasjon, kunnskap og pålitelighet er alle ledemotiver som har etablert selskapet som et referanseindeks i bransjen. 

Enkelhet og flyt i former er essensen i Tatiana 997 peisen, designet av Jean Claude Bordelet. Peisen kan dreies 360 ° noe som gir deg flammens magi, uansett hvor du står, i stuen eller i spisestuen, kjøkkenet eller fra hvilestolen. Den kan tilpasses enhver form for installasjon: veggmontert , hjørne- og avskårne hjørneversjoner, for alle takhøyder.

Åpne peiser er mest for kos, og har andre miljøkrav enn lukkede, rentbrennende peiser. Kontakt din Varmefagforhandler for mer informasjon. PS! Norske myndigheter krever brannsikker plate under og foran ildsteder.