Pit Boss - Navigator 1230G trepelletsgrill, smoker og gassgrill

SPAR 3 599,-
Tilbudspris Fra14 900,- Fra18 499,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe Send forespørsel
Matlagingsflate på 0,64 m2
Beholderkapasitet på 7,2 kg
Røyke, bake, brasere, steke, grille, barbeque, forkulle, og brune

Pitboss Navigator 1230G pelletsgrill og gassgrill er for deg som vil ha det beste fra to verdener. 

Denne smoker-comboen kombinerer en 60 cm stort pelletsgrill på venstre siden og en 60 cm stor gassgrill med tre brennere på høyre side. Med denne grillen har du et hav av muligheter med alle fordelene til pelletsgrillen i tillegg til fordelene til gassgrillen. Denne grillen er også unik ved at den har en spak som mater røyken fra pelletsiden til gass siden, noe som gjør det mulig å kaldrøyke.

Pit Boss1230 G Navigator kombinerer ekte tresmak med gassens letthet for å bringe deg et kraftig utendørs matlagingseventyr. PB1230G tilbyr 8-i-1 allsidig matlaging allsidighet for å røyke, bake, brasere, steke, grille, barbeque, forkulle, og brune — alt i ett. Du kan nyte mer med avansert grillteknologi, toppklasses måler i rustfritt stål og drivstoff i form av flytende propan eller 100% naturlige hardvedpellets. Hetere. Kraftige egenskaper - som kun kan stamme fra en Pit Boss grill. Velg en temperatur i omfanget mellom 82 ° og 260 °C, og oppnå umiddelbar direkte eller indirekte varme ved bruk av stekepanne med glideplate. Deretter bruk det digitale styrebordet og kjøttsonde i rustfritt stål til å spore temperaturer, stille inn og glemme det, mens Navigator gjør hele jobben for deg. Tilleggsfunksjonene til Pit Boss Navigator-seriens kombigrill omfatter pellets til gass-spjeld for kaldrøyking, alternativ med 3 gassbrennere, to kjøttsonder, stor beholderkapasitet, forsterkede ben, pulverlakkert overflate for høy temperatur, sammenbrettbar fronthylle, innebygde verktøykroker, låsbare rullehjul og Pit Boss best-i-klasse 5 års garanti.

Man trenger egentlig ikke å vite så mye om pelletsgriller før man begynner å bruke det, da dette er den letteste måten å grille/røyke mat. Man stiller inn ønsket temperatur og smokeren som går på strøm mater pellets i forhold til ønsket temperatur. Fra du setter grillen i gang tar det rundt 20 minutter før den har nådd maksimal varme på 260 grader. Smokers gir deg også muligheten til å endre temperaturen raskt med en justerbar spak der du bytter mellom direkte og indirekte varme

  • Trepelletsgrill og røykeovn kombinert med gassgrill
  • Mer enn 1.000 kvadrattommer 0,64 m2
  • Porselensbelagte matlagingsrister i støpejern
  • Innebygd digitalt styrebord med LED-avlesning
  • Temperaturområdet for matlaging med pellets er mellom 82 ° og 260 °C
  • Enkel stekepanne med glideplate for direkte og indirekte varmebehandling av mat
  • Bruning med åpen flamme på opptil 538 °C
  • 8-i-1 allsidig matlaging — grill, røyk, bak, stek, brun, braser, forkull
  • To kjøttsonder inkludert
  • Drevet av 100% trevedpellets og flytende propangass
  • Beholderkapasitet på 7,2 kg
  • Sammenbrettbar fronthylle
  • Låsbare rullehjul
  • Solid sidehylle
  • Innebygde verktøykroker
  • Forsterket bendesign
Tilbehør