Toshiba - Daiseikai 9s 35 hvit varmepumpe

Fra29 990,-
Billigste variant: 29 990,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Engergiklasse A+++
SCOP:5.1 - 44 db - Aircondition
Wifi smartstyring:Ja - Med Tilleggsmodul

Dette produktet har gått ut fra leverandørens sortiment. Se flere varmepumper fra Toshiba her.

Toshiba Daiseikai 9 35S varmepumpe, vår beste varmepumpe på varmeeffekt og strømsparing. Daiseikai 9 leveres i to størrelser og begge har markedets høyeste energiklasse, A+++.


35-modellen har en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,1. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 5,1 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Det betyr at dette er det lureste valget du kan gjøre, hvis du er opptatt av å spare strøm og ha det godt og varmt gjennom hele vinteren.
 

Som eneste varmepumpe i markedet lanserer Toshiba nye funksjoner for bruk i kombinasjon med ildsted for kontinuerlig luftsirkulasjon. Dette fører til jevnere temperatur i boligen og bedre driftsforhold for varmepumpen. Toshibas unike peisfunksjon er designet for å optimalisere spredningen av varmen fra ildsted eller andre varmekilder, og gjør Daiseikai velegnet for alle som har peis, hjemme eller på hytta.


Toshiba Daiskeikai 9 er toppmodellen i Toshibas Nordic Design-serie, som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Daiseikai 9 er utstyrt med en spesielt kraftig kompressor som gir meget høy avgitt varmeeffekt ved lave temperaturer. Ingen andre varmepumper kan skilte med en fabrikkgaranti helt ned til -30 °C!


Daiseikai 9 er et resultat av kontinuerlig innovasjon og omfattende produktutvikling på alle komponenter. Nye Daiseikai 9 er meget effektiv og gir maksimal varmeeffekt og komfort, selv under svært røffe forhold. Den nye varmepumpen er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør at du vil oppleve kvalitet i alle ledd.

*Pris inkluderer ikke montering, kontakt din nærmeste Varmefagbutikk for tilbud på montering.