Brunner BSK 05.1 - 57/40/60/40 peisinnsats med omramming Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr106 500,-
A
  • Flott elementpeis med panorama innsats
  • Hevedør - fyr med åpen eller lukket dør
  • Omrammingen kan males i ønsket farge

Flott elementpeis med panorama innsats. Peisen har hevedør som gjør at du kan velge om du vil fyre med døren lukket, eller nyte flammene i åpen peis. Glassmål: H57xD40XB60 cm. BSK 05.1 er en panoramisk peis med tre store glassfronter laget av BRUNNER. Peisen kombinerer tradisjonen med vedfyring med et moderne utseende og skaper en livlig og varm atmosfære.

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Må males
Vekt (kg): 341
Høyde (mm): 1862
Dybde (mm): 880
Bredde (mm): 802
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 13
Glassmål HxBxD: 570x600x400
Energimerke: A

Nedlastbare dokumenter