Brunner Skandinavian Classik kakkelovn med krone Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr168 030,-
A+
  • Klassisk møter moderne
  • Ekte fliser
  • Langvarig varmeavgivelse

BRUNNER skandinavianCLASSIK er en tradisjonell flislagt peis med et moderne uttrykk og ekte fliser. Den moderne runde varmeinnsatsen HKD 2.2 k gir i forbindelse med passende lagringsteknologi en miljøvennlig forbrenning
og langvarig varmeavgivelse over flere timer. Et produkt som skaper en god atmosfære samtidig som den avgir en behagelig strålevarme.

På forespørsel kan ildstedet også kombineres med forbrenningskontrollenheten EAS. Dette kan optimalisere forbrenningsprossesen og brukervennligheten øker betraktelig. Det sikrer også at det ikke blir noe kondensproblematikk grunnet kald uteluft, fordi forbrenningslufttilførselen er helt stengt etter endt fyring. Vi anbefaler at man benytter et røykspjeld før overgangen til skorstein. Dette vil optimalisere flammebildet og hindre hurtig avkjøling av det varmeakkumulerende systemet, om man har høyt pipetrekk.

Modellen finnes også uten krone. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Hvit
Vekt (kg): 621
Høyde (mm): 1971
Dybde (mm): 700
Bredde (mm): 700
Effekt nominell (kW): 7
Virkningsgrad (%): 87
Energimerke: A+